Bemutatkozik a Robotica Business Force

A több, mint hét évtizedes munkáltatói tapasztattal rendelkező Tisza Cipő Csoport tagjai között olyan egységeket találunk, mint a BKF Diákunió Iskolaszövetkezet, a névadó martfűi Tisza Cipőgyár és a Robotica Business Force kft. A BKF Diákunó Iskolaszövetkezet 16 éves kor feletti hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok munkához juttatásával foglalkozik, a Tisza Cipő Gyár a hagyományos termelési és gyártási műveleteket végzi, a Robotica Business Force kft. pedig teljeskörű HR szolgáltatásokat kínál munkavállalóknak és munkaadóknak!   A Robotica az alábbi szolgáltatásokat ajánlja munkavállalóknak, álláskeresőknek:

  • Egyénre szabott álláskeresés
  • Személyes tanácsadás
  • Karriertervezés
  • Életpálya tanácsadás
  • Tájékoztatás átképzési lehetőségekről
  • Oktatásszervezés
  • Tréningek

A Robotica Business Force kft.-nél az ember van a középpontban! Minden vállalkozás sikerének titka abban rejlik, hogy hogyan bánik az emberekkel. Mottónk: “megfelelő embert a megfelelő helyre”. Képzett és tapasztalt szakértőink minden álláskeresőnek személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően keresnek és találnak munkát. Az álláskeresés fáradságos és sokszor kilátástalannak tűnő tevékenység. De a Robotica Business Force kft. segítségével az eredményes álláskeresésre fordított idő jelentősen lerövidül. Naponta megújuló állásajánlataink között található: budapesti állás, vidéki állás és külföldi állás is.   Cégeknek, vállalkozásoknak, egyszóval munkaadóknak az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a Robotica Business Force kft:

Naponta frissülő, több ezer főt számláló munkavállalói adatbázisunkból gyorsan és hatékonyan tudjuk biztosítani megrendelőinknek az igényelt szakképzett és megbízható munkaerőt. HR menedzsment szolgáltatásunk keretében kommunikáció fejlesztést, egyéni és vezetői fejlesztési programokat kínálunk. A Robotica Business Force kft tapasztalt csapata ötvözi a modern humánerőforrás, a pszichológia, a kommunikáció, a szociológia módszereit, valamint megoldásokat javasol az emberi tőke optimális kezelése és fejlesztése terén.

Hozzászólás nem lehetséges.